Dag Vister Hansen

Dag Vister Hansen

Palestinaaktivister framprovoserer vold

IsraelPosted by Dag Tue, June 01, 2010 20:39:27

Etter at Israel har bordet en konvoi med aktivister som skal til Gazastripen, raser igjen verdenssamfunnet mot Israel. Flere mennesker ble drept på skipene da soldater ble satt om bord.

Det var skip med såkalt nødhjelp som skulle til Gaza og ingen er vel mot at befolkningen der skal få mat og medisiner. Derfor har jeg ventet på alternative nyheter. De må vi selvfølgelig lete fram andre steder enn i de store nyhetskanalene, som alle er dominert at venstreradikalere.

NRK hadde planlagt å følge konvoien til Gaza, men trakk seg da de skjønte hva som var i emning. Martin Gaarder, en av NRKs journalister som skulle være med, forteller at det etter hvert ble klart at aktivistene i Free Gaza hele tiden var opptatt av å provosere fram voldelige aksjoner. Alt de gjorde viste at de ønsket kamp. Derfor måtte NRK trekke seg. Disse "fredelige" aktivistene var visst ikke så fredelige allikevel.

Tidligere har palestinere ikke gått av veien for å bruke ambulanser for å frakte våpen og selvmordsbombere. Nå arrangerer de "humanitære hjelpeaksjoner" for å framprovosere bråk og forhåpentligvis internasjonal fordømmelse av Israel. Det har de greid enda en gang og FN, EU, Norge og mediene marsjerer i takt - som vanlig.

  • Comments(0)//dag.vister.net/#post39