Dag Vister Hansen

Dag Vister Hansen

Å bo på en byggeplass

OmbyggingPosted by Dag Sat, October 30, 2010 09:09:24

For tiden er det lite trivelig å bo i Stakkestavegen 35. Samtlige rom i huset er preget av ombyggingen. I natt jobbet jeg til 00.30 med å legge resten av parketten i loftstua. Der er det nå stort sett bare gulvlistene som står igjen.

Nå er snekkerne i full gang nede. Veggen mellom badet og stua er flyttet 60 cm inn i stua. Jeg har startet fjerningen av det gamle badegulvet, der jeg har kommet halvveis og regner med å ta resten når jeg har skrevet ferdig dette blogginnlegget.

Hele huset er nå preget av rot, støv og skitt. Turid var derfor glad hun skulle på et helgearrangement med banken, slik at jeg kan vasse i skitten og rotet alene.

Også området rundt huset bærer tydelig preg av hva som foregår. Snart er det ikke mulig å komme fram til hoveddøra og garasjen er fullstappet av bygningsavfall. Det skal bli deilig å få lempe det opp i en container.

Bildene viser stue og bad under ombygging. Veggen i stua er nå ferdig oppsatt. Utenfor badevinduet skimtes Jan Kåre som jobber med den nye ytterveggen til badet (flyttes ca 1 m ut).

  • Comments(0)//dag.vister.net/#post51