Dag Vister Hansen

Dag Vister Hansen

Endelig!!

OmbyggingPosted by Dag Sat, October 30, 2010 22:34:03

I morges var frustrasjonen stor, nå er stemningen en helt annen. Etter fem timers intenst arbeid med opphugging av det gamle badegulvet, ble jeg ferdig. Da jeg var nesten ferdig, kom Maria og Ståle.

Ståle tok fatt på kjøkkenet, mens jeg kjørte til byen for å kjøpe gulvlister til loftstua. Jeg bestemte meg  for bare å grovskjære listene og overlate til proffene å skjære dem til nøyaktig.

Mens Ståle og jeg jobbet oppe, bar Maria ut all betongen fra badet nede. Deretter vasket hun gulvene i soveromsgangen og stua som hadde et tykt lag med murpuss.

Jeg gjorde meg ferdig i loftstua og begynte å rydde, mens Ståle ble nesten ferdig på kjøkkenet. Deretter kom Maria opp og vasket gulv, vegger og tak i loftstua. (Før det hadde hun servert oss påsmurte rundstykker.)

Nå sitter jeg i loftstua og skriver dette. Det er fyr i ovnen, jeg har lagt ut et teppe på gulvet og tatt opp stresslessen. Nå er alt bare fryd og gammen. Fram til jeg legger meg, skal jeg sitte her og forberede meg til Bibelundervisning for muslimer og ex-muslimer i morgen formiddag. Det er utfordrende og inspirerende. Veldig mange muslimer er åpne for evangeliet.

  • Comments(0)//dag.vister.net/#post52