Dag Vister Hansen

Dag Vister Hansen

Julehilsen 2012

DiversePosted by Dag Wed, December 19, 2012 16:50:45

Med dette vil vi ønske dere alle en velsignet julehelg og et godt nytt år.

Det har ikke vært noen store forandringer i våre liv det siste året. De største begivenhetene var en ny spennende misjonstur til Midt-Østen i september og en herlig ferietur til Gran Canaria (se bildene - det første viser utsikt til Puerto de las Nieves på nordvestkysten, det andre solnedgang fra leiligheten vi leide av Turids arbeidsgiver) i desember.

Minstejenta (Kristin) fylte 18 år i november og tok lappen noen dager etter, så nå har vi bare voksne barn. De tre yngste er fortsatt registrert i Folkeregisteret med adresse i Stakkestadvegen, men bare Bjørnar bor her til daglig, i egen leilighet i loftsetasjen. Andreas tar forhåpentligvis sin bachelor i Bergen kommende vår, samtidig som Kristin er russ på Lundeneset (kristen internatskole).

Bjørnar jobber i IT-avdelingen hos Ølen betong og ser ut til å trives der. Maria og Ståle har funnet seg godt til rette i sitt nye hjem på Nappatjørn (2 km fra Stakkestadvegen).

Turids far døde 30. september, 75 år gammel. Vi hadde akkurat kommet hjem fra Midt-Østen og fikk være hos ham de siste timene. Vi savner ham, men sitter igjen med mange gode minner.

I år vil vi feire julaften sammen med alle barna og svigersønn i Stakkestadvegen, en feiring som også vil minne oss om at Gud sendte sin Sønn for å frelse oss.

For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømmet er på hans skulder, og hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far og Fredsfyrste. (Jes 9:6 – uttalt ca 700 år før Jesus ble født)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.